Dierentuin antwerpen korting

Dierentuin Antwerpen met korting geldt voor alle leeftijden van jong tot oud krijgt u bij dierentuin Antwerpen korting

U wilt er is even lekker een dagje uit met het gezin wat is er dan leuker om naar de dierentuin te gaan net over de grens in ligt dierentuin Antwerpen waar u nu met korting naar toe kan gaan.

Een gezellig dagje uit naar de dierentuin met flinke korting dat is toch mooi meegenomen dan moet u naar dierentuin Antwerpen met korting.

Wij zien u graag bij dierentuin Antwerpen met korting

De dierentuin Antwerpen korting is het gehele jaar geldig dus kunt u zelf een juiste dag uitkiezen om ons dierenrijk te bezoeken.

De dierentuin is vanaf 10:00 uur open en bent u van harte welkom ook kunt u een overzichtelijke plattegrond aanschaffen zodat u van tevoren al een route kunt bepalen.

U kunt in de Zoo van Antwerpen ook eerlijk genieten van een kopje koffie en frisdrank bovendien heeft u de mogelijkheid om een lekker hapje te eten. Als je het gezond wil houden zijn daar zeker ook opties voor in Antwerpen, maar dan moet je wel iets verder van de Zoo weg. Een leuke tip is zeker in de Wilde Zee te vinden.

In dierentuin Antwerpen vindt ook dagelijkse activiteiten plaats vanaf 15:00 uur worden diverse dieren in de dierentuin gevoed en is een belevenis om mee te maken.