Dierentuin antwerpen met de trein

Zonder stress naar de Antwerpse Zoo

Drukte

De dierentuin van Antwerpen ligt in het midden van de stad. Parkeerplaats is moeilijk te vinden op drukke dagen, maar u wilt er wel graag een leuke tijd doorbrengen. Daarom kan u naar de dierentuin Antwerpen met de trein. Een heel goede oplossing die voor veel minder stress zorgt volgens Antwerpenaar Yasin – die ons ook onderstaand filmpje doorstuurde.

Centraal Station

Het Centraal Station van Antwerpen ligt op minimale wandelafstand van de Antwerpse Zoo zodat u heel makkelijk vanuit verscheidene stations rechtstreeks bij de dierentuin Antwerpen met de trein geraakt.

Als u een uitstapje naar de dierentuin Antwerpen met de trein wil maken, kan u best bij uw dichtstbijzijnde station de uren raadplegen waarop de treinen naar Antwerpen Centraal vertrekken, of en waar u moet overstappen en wanneer u een trein terug kan nemen naar uw eigen vertrekstation.

Gaat u naar de dierentuin Antwerpen met de trein? Dan zijn hier enkele stations met verbinding naar het Centraal Station van Antwerpen waarvoor u zeker overstappen moet maken:

  • Amsterdam
  • Breda
  • Eindhoven

Leuke dag gegarandeerd! Naar de dierentuin Antwerpen met de trein staat garant voor een leuke dag zonder de stress om een parkeerplaats te vinden.