Dierentuin antwerpen prijs

Prijs dierentuin Antwerpen

In de buurt van Antwerpen en toe aan een leuke dag uit voor uzelf of uw gezin?

Dan is dierentuin Antwerpen een goede mogelijkheid. Uiteraard is het dan verstandig dat u weet wat dat gaat kosten. Wat is van dierentuin Antwerpen de prijs? Dierentuin Antwerpen prijs voor jonge gezinnen. Heeft u een jong gezin en wilt u graag naar dierentuin Antwerpen? Dan is het goed om te weten dat kinderen onder de drie jaar gratis naar binnen mogen.

Voor volwassenen rekent dierentuin Antwerpen als prijs €22,50. De dierentuin Antwerpen prijs voor kinderen tot zeventien jaar is €17,50. Als u geen zin heeft om een kinderwagen mee te zeulen zijn deze ook te huur voor €3 plus €10 borg. LET OP: deze prijzen zijn niet altijd up to date – en ik kan dus niet garanderen dat ze altijd kloppen. Je kan altijd op de officiële website de laatste prijzen terugvinden.

Als student naar dierentuin Antwerpen

Studenten tussen de 18 en 25 jaar kunnen op vertoon van een geldige studentenkaart met korting naar binnen. De dierentuin Antwerpen prijs is voor deze doelgroep €17,50.

Dierentuin Antwerpen prijs zestigplussers.

Ook voor mensen boven de zestig heeft Dierentuin Antwerpen een speciale prijs. Deze is namelijk €17,50 – soms doet deze website ook wel eens een groepsactie waardoor de prijs nog kan dalen. De huur van een rolstoel, mocht dit nodig zijn, is gratis. Wel graag vooraf reserveren.